Tule mukaan!

Tuija jakaa banaaneja ja tietoaVapaaehtoistyöllä on merkittävä rooli Maailmankauppa Juuttiputiikin toiminnassa. Vapaaehtoisena voit tehdä paljon: pyörittää verkkokauppaamme, pohtia tuotevalikoimaa, suunnitella ja toteuttaa tempauksia tai hoitaa yhdistyksen tiedotusta. Voit valita juuri sinulle sopivan tavan toimia – ja uusille ideoille ollaan avoimia.

Juuttiputiikin toimintaan on helppo tutustua esimerkiksi vapaaehtoisten yhteisillä pääskyaterioilla. Aterioilla on usein joku teema, kuten tempausten suunnittelu tai kauppakumppaneidemme kuulumiset.

Kaikki ovat tervetulleita toimintaamme. Pohjois-Suomen Pääskyt ry:n jäsenenä toimit reilumman ja tasa-arvoisemman maailman puolesta.

Jäseneksi liittyminen

Pääskyjen jäsenmaksu on 25 euroa työssäkäyville ja 15 euroa opiskelijoille, työttömille ja muille vähävaraisille. Jäsenmaksun voi maksaa Pohjois-Suomen Pääskyt ry:n tilille (FI63 5741 3620 0749 52). Muista kirjoittaa viestiosaan nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi.

Sähköpostilista tiedottaa ajankohtaisista asioista

Juuttiputiikin tiedotus kulkee oman sähköpostilistan kautta. Voit liittyä sähköpostilistalle tai erota siltä täyttämällä tietosi liittymislomakkeeseen tai ottamalla yhteyttä Pääskyihin sähköpostitse. Viestit kulkevat myös Facebookista. Löydät meidät myös Instagramista.