Yhdistyksen hallitus

Pohjois-Suomen Pääskyt ry:n sääntöjen mukaan hallituksessa on 3-10 jäsentä. Hallituksen jäsenet valitsevat keskuudestaan puheenjohtajan, varapuheenjohtajan, sihteerin sekä taloudenhoitajan. Hallituksen sisällä jaetaan erilaisia vastuualueita, joita voivat olla esimerkiksi yhdistysbyrokratia, kauppakumppanitoiminta tai Juuttiputiikin ulkoinen tiedotus. Hallitus kokoontuu kerran kuussa tai tarpeen mukaan. Kokoukset ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille sekä yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneille.

Vuoden 2018 hallituksen jäsenet ovat Tuija Auraskari (puheenjohtaja), Liisa Tervo (varapuheenjohtaja), Riitta Hirvonen, Kati Hjerp ja Lea Turja. Jonna Mölläri toimii hallituksen ulkopuolisena sihteerinä. Hallitukseen saa yhteyden esimerkiksi lähettämällä sähköpostia Juuttiputiikin osoitteeseen.