Tule mukaan!

Vapaaehtoistyöllä on merkittävä rooli Maailmankauppa Juuttiputiikin ja Pohjois-Suomen Pääskyt ry:n toiminnassa. Vapaaehtoisena voit esimerkiksi suunnitella ja toteuttaa tempauksia ja myyntitapahtumia tai hoitaa yhdistyksen tiedotusta. Voit valita juuri sinulle sopivan tavan toimia – ja uusille ideoille ollaan avoimia.

Pohjois-Suomen Pääskyt ry:n toimintaan on helppo tutustua esimerkiksi vapaaehtoisten yhteisillä pääskyaterioilla. Kaikki ovat tervetulleita toimintaamme. Pohjois-Suomen Pääskyt ry:n jäsenenä toimit reilumman ja tasa-arvoisemman maailman puolesta.

Jäseneksi liittyminen

Pääskyjen jäsenmaksu on 20 euroa työssäkäyville ja 10 euroa opiskelijoille, työttömille ja muille vähävaraisille. Jäsenmaksun voi maksaa Pohjois-Suomen Pääskyt ry:n tilille (FI63 5741 3620 0749 52). Muista kirjoittaa viestiosaan nimesi, osoitteesi sekä sähköpostiosoitteesi.

Vapaaehtoisten whatsapp-ryhmä tiedottaa ajankohtaisista asioista

Juuttiputiikin tiedotus kulkee vapaaehtoisten whatsapp-ryhmän kautta. Pääset ryhmään esimerkiksi ottamalla yhteyttä Pääskyihin sähköpostitse (putiikki(at)juuttiputiikki.fi). Viestit kulkevat myös Facebookista. Löydät meidät myös Instagramista.