Uudet sivut, vanhat reilut jutut

Maailmankauppa Juuttiputiikin verkkosivut uudistuvat viimein. Tarkoituksenamme on saattaa verkkokauppamme tälle vuosikymmenelle ja tehdä eettisestä kuluttamisesta helpompaa myös asiakkaille. Sivut ovat vielä hieman työn alla, joten kerrothan meille, jos huomaat esimerkiksi verkkokaupan toiminnassa puutteita.

Juuttiputiikki on voittoa tavoittelemattoman Pohjois-Suomen Pääskyt ry:n pyörittämä kauppa. Myös verkkosivujen suunnittelusta, toteutuksesta ja yleisestä pohdinnasta ovat vastanneet osin vapaaehtoiset, osin Pääskyjen palkattu väki. Kiitos vapaaehtoisille työpanoksestanne!

Työ on ollut suhteellisen suuri, joten toivomme, että sillä on merkitystä. Pyrimme siihen, että tiedot reilusta kaupasta sekä tuottajistamme olisivat helpommin saatavilla, ja että eettinen kauppa tulisi jälleen hieman lähemmäksi jokaisen kuluttajan arkea.

Tervetuloa reiluille ostoksille verkkokauppaan!