Reilun kaupan päivänä Juuttiputiikissa maistellaan suklaita!

Lauantaina 14.5.2016 juhlitaan jälleen reilun kaupan päivää. Juuttiputiikissa maistellaan tuolloin Divine-suklaita. Divinet ovat siitä erityisiä suklaita, että niiden kaakaon tuottavat viljelijät, jotka myös omistavat suurimman osan valmista Divine-suklaatuotetta myyvästä yrityksestä. Näin viljelijät hyötyvät Divinen reiluudesta niin alkutuotannon kuin jatkojalostuksenkin kautta: tuplasti reilua, kuten vuoden takaisessa Maailmankauppalehdessä todettiin (ks. Maailmankauppalehti 1/2015).

Tervetuloa siis lauantaina 14.5.2016 laittamaan suut makeaksi Juuttiputiikkiin! Putiikki on avoinna klo 11-15.

Ps. Divinen tarinan, ja monta muuta, voi lukea Maailmankauppalehdistä. Lehden tuoreet ja hieman iäkkäämmätkin numerot löydät Maailmankauppojen liiton sivuilta.

 

Kuva Divine-suklaasta: Heikki Sallinen.