Puukoriste pisara

Tänä jouluna reilut lahjatilaukset Oulussa myös kotiovelle – tervetuloa verkkokauppaan!

Myyntipaikka meni, mutta myytävää riittää! Rotuaarin Tiernatori, jossa Maailmankauppa Juuttiputiikilla oli varattu myyntipaikka, jouduttiin perumaan tältä joululta.

Nyt meillä on varastossa paljon jouluista myytävää: herkullisia suklaita, maukkaita kahveja ja teelaatuja sekä perinteisiä käsitöitä. Reilut joululahjat voit tilata Maailmankauppa Juuttiputiikin omasta verkkokaupasta.

Verkkokauppamme tuotteet toimitetaan postitse, mutta tänä vuonna toimitamme tilaukset maksutta Oulun alueella (10 kilometrin säteellä keskustasta) myös kotiovelle, jos valitset toimitusvaihtoehdoksi verkkokaupassa ”Nouto”. Toimituspäivät ovat sunnuntai 13.12.2020 ja 20.12.2020 sekä tiistaina 22.12.2020. Tilauksen kommentteihin voi jättää mahdolliset erityistoiveet toimitustavasta (postilaatikkoon, kotiovelle) ja kellonajasta. Maksu sunnuntain toimituksista tulee suorittaa viimeistään kyseisen toimitusviikon torstaina.

Kaikki Maailmankauppa Juuttiputiikin tuotteet ovat sertifioitua tai maailmankauppojen valvonnan kautta varmistettuja reilun kaupan tuotteita. Reilu kauppa takaa heikossa asemassa oleville globaalin etelän viljelijöille ja käsityöläisille työtä, josta maksetaan reilu palkka. Globaalia solidaarisuutta tarvitaan myös koronapandemian aikana.